Bevara böckerna hos ett bokbinderi

30 maj 2019 Jenny Olsson
Bevara böckerna hos ett bokbinderi

Även om tekniken fortsätter att växa i allt snabbare takt och allt blir lättillgängligt så är det ändå något speciellt att hålla i en riktig bok. Idag ska mycket gå snabbt och vi använder internet för att söka efter information eller laddar ner en ljudbok när vi har en stund över men trots det så har böcker ett stort värde. Här kan det finnas information som inte går att hitta på nätet. Kanske är en novell som man inte kan hitta som e- eller ljudbok. Gamla böcker ska man vara rädd om och bevara, de kan innehålla sådant som annars försvinner. Böcker är en viktig del av vår historia och försvinner böckerna kan också mycket information gå förlorad. 

 

O man har böcker som man vill laga eller bevara så kan man vända sig till ett bokbinderi. Rybrandts Bokbinderi AB är ett exempel på ett företag som har sådana tjänster. Rybrandts har lång erfarenhet av branschen och har dessutom många tjänster som de kan erbjuda sina kunder. Här kan man som kund få hjälp med allt ifrån protokoll och tidskrifter till dummies och årsbindningar. Här kan man också få hjälp med lagningar, konstmappar och mycket annat. Bokbinderiet ligger på Kungsholmen och har legat där ända sedan 40-talet. Bokbinderiet har alltså anor långt tillbaka i tiden och kan sin bransch. När man anlitar någon för sådana här saker vill man givetvis veta att jobbet blir bra utfört och att man får produkter av bra kvalitet. Att bokbinderiet funnits så länge talar för att de är seriösa, tillverkar bra produkter och får nöjda kunder.

 Om du har en gammal bok som du inte vet vad du ska göra med, en bok som behöver lagas eller undrar över något annat som rör böcker eller tidskrifter, kontakta bokbinderiet och be dem hjälpa dig. Tillsammans kan ni ta fram en passande lösning. 

 

 

 

 

Fler nyheter