Bygg en egen padelbana med hjälp av experter

21 februari 2023 Mimmi Källström

Bygg en egen padelbana med hjälp av experter

Om du har den nödvändiga utrustningen, kunskapen och förutseende kan det vara enklare än någonsin att bygga padelbana – allt du behöver göra är att hitta en idealisk plats för att sätta upp den. Ställ dig själv frågor som hur stor ska den vara? Hur tillgänglig ska den vara? Vilka bullernivåer är acceptabla för grannar eller förbipasserande? Vilket material håller bäst inom min budget? När det väl är bestämt kan Scandinavian Padel hjälpa dig att förverkliga din dröm! För den mest exakta konstruktionen av din padelbana dock – med hänsyn till dess standarder och specifikationer – kan det vara särskilt fördelaktigt att arbeta tillsammans med professionella.

Det är dags att förverkliga din dröm – bygg padelbana

Förverkliga din dröm och bygg en padelbana som passar perfekt för dina behov och din budget! Med Scandinavian Padels kvalitetsmaterial, utrustning och professionella installationstjänster kan du förverkliga detta spännande projekt. Börja nu genom att ta kontakt med teamet på Scandinavian Padel – de kommer att hjälpa dig att se till att alla nödvändiga komponenter kommer samman för att bygga en fantastisk padelbana. Låt det hända idag; gör din dröm till verklighet med Scandinavian Padel!

bygga padelbana

Padel tennis – Sporten som blir allt mer populär

Letar du efter en spännande och energisk idrottsaktivitet? Då är padel det rätta valet! Detta relativt nya spel blir snabbt populärt över hela världen, eftersom det kombinerar aspekter av tennis, squash och badminton. Banorna är utformade för att vara kortare och smalare än konventionella tennisbanor så att de passar in i mer kompakta områden – perfekt för dem som inte har så mycket utrymme till förfogande. Så varför inte ge Padel en chans i dag?

Så här spelar du padel

Padel är en unik racketsport som äger rum på en sluten plan omgiven av väggar och glas- eller metallpaneler. Bollen måste serveras från bakom servicelinjen, varefter spelarna kan göra poäng genom att slå bollen från vilken yta som helst – golv, tak, främre vägg, bakre vägg eller sidoväggar. Matcherna består av fem set med sex matcher vardera; om det är nödvändigt kommer oavgjort att inträffa i varje set. Deltagarna använder sig av olika slag, t.ex. grundslag, volter och smashes, för att angripa motståndarens försvar samtidigt som de bevakar inkommande servar. Med skickligt spel kan vem som helst behärska detta spännande spel!

Fler nyheter