En ljusslinga solcell kan skapa en magisk miljö på tomten

07 februari 2022 Cecilia Olsson

editorial

Även om vi är mitt i kalla vintern så är det lätt att drömma sig iväg till soliga sommardagar och ljumma kvällar. Den svenska sommaren är verkligen speciell och när den visar sig från sin bästa sida så passar de allra flesta på att njuta av den ute i trädgården tillsammans med nära och kära. Rör man sig i ett bostadsområde en solig sommardag så kommer man garanterat känna doften från grillar som är i full gång att tillaga en god middag och man hör surret från människor som umgås ute i trädgårdarna. 

Skapa en förtrollande miljö i trädgården

Även om man egentligen inte behöver speciellt mycket mer än en varm dag, trevligt sällskap och en trädgård eller uteplats så skadar det inte att göra det extra mysigt när mörkret faller.

För även om det är underbart när solens strålar värmer så är det fantastiskt mysigt att sitta i en vackert upplyst trädgård under de sena timmarna en ljummen sommarkväll. Det är verkligen något magiskt med det. Så hur kan man få till den där extra mysiga atmosfären?

Ljusslinga solcell

Med hjälp av solcellsdrivna ljusslingor kan man enkelt skapa en magisk atmosfär i trädgården. Ljusslingorna kan hängas upp mellan träd, på altanens räcke eller över bordet på terassen. De gör sig bra på de allra flesta platser och skapar en riktigt trevlig atmosfär så fort mörkret fallit.

Några stora fördelar med att välja solcellsdrivet är att man inte behöver bry sig om att det ska finnas ett eluttag i närheten och det kostar ingenting att driva lamporna. 

Ljusslingor som drivs av solceller är ett miljövänligt val

Önskar man investera i ljusslinga solcell så kan man titta på det breda sortimentet hos SolarCamp. Där hittar man ljusslingor i flera olika längder och färger. Det gör att man kan mixa olika lampor för en dynamisk miljö eller så kan man välja en favorit som får stå i centrum när dagen blivit kväll. Oavsett vilken solcellsljusslinga man väljer hos SolarCamp så kan man vara trygg med att den är av hög kvalitet. 

Fler nyheter