Ett bra sexliv som mål

26 juli 2019 jonas olsson
Ett bra sexliv som mål

Hur avslappnad man är när det gäller att prata om vad som händer i sovrummet, både med den egna partnern och utomstående, varierar. Vissa har en väldigt öppen kommunikation med sin partner om sina önskemål och fantasier och diskuterar gärna sex med vänner utan en tillstymmelse av genans. Andra kanske har haft samma partner i många år och sexlivet har blivit något av en välkänd rutin och ingen av parterna vågar sätta ord på detta eller en önskan om att utveckla sitt sexliv och skulle få fullkomlig panik bara av tanken på att dela dessa tankar med någon utomstående.

 

 

Våga samtala om sex

Borde vi kanske försöka prata mer öppet om sex? Ämnet rymmer så många tankar och känslor och samtalet kan vara så mycket mer än skrockande och högljutt propagerande för en specifik sexställning. Att vara öppen med sina tankar kring avsaknad av intimitet, en längtan efter ett bra sexliv och vad detta innebär för just den specifika personen. Ett annat viktigt samtalsämne är sexhjälpmedel! Att tala öppet om sexleksaker och hjälpmedel som varit nyckeln till att utveckla sexlivet och garantera njutning för alla inblandade.

 

Glidmedel för alla

Glidmedel är ett hjälpmedel som alla borde ha i nattduksbordet. De har inte en massa olika knappar och funktioner och är inte det minsta avancerat. Det finns olika sorter att välja på. Glidmedel med doft och smak kan ge en extra krydda till sexlivet. Vissa har extra stimulerande funktioner som att de blir varma vid friktion eller gör klitoris extra känslig. De kan vara silikonbaserade eller vattenbaserade och även ekologiska för den som vill ta med miljömedvetenheten även till sänghalmen. Det är en enkel väg till en härligare sexupplevelse oavsett om det är med en partner eller om man har sex med sig själv. Det är dags att njuta, 

läs mer här: https://lovebuddy.se/spridstaang-och-benspretare/

Fler nyheter