Få lite historisk information om DHL

07 februari 2019 Anders Lundtang Hansen
Få lite historisk information om DHL

Hur många logistikföretag vet du? Har du någonsin lagt märke till vilket företagsnamn pryder fraktbilarna på vägarna? Tror du verkligen någonsin om vilket företag som tillhandahåller det köp du gjorde över nätet som individ eller frakt som du gjorde som företagsägare?

Många av oss är mest fokuserade på vilka varor vi köper som vi kanske inte märker bråttom, vilket transportföretag som det givna nätbolaget har ingått i samarbete med leveransen av paketen. Det kan annars göra världen annorlunda.

Eftersom vi alla kan vara överens om att det inte finns något mer eländigt än att vänta oerhört länge efter en sändning och sedan få den defekta eller till och med förstörda, eftersom paketet har behandlats oavsiktligt under transport.

Om du behöver vara på den säkra sidan med mottagandet av din försändelse, måste du välja online inköp från företag där du kan få dina varor levererade av det kända logistikföretaget DHL. Du måste göra detsamma om du själv har skickat ett paket.

Sedan 1969, när DHL grundades i Bonn, Tyskland, har DHL vuxit till att bli ett av världens största rederier. Enligt dem är de faktiskt världens mest internationella företag, eftersom DHL finns i 220 länder och territorier i världen.

Med en så stor representation kräver det också positiv publicitet, och DHL kunde knappast vara lika rik i världen om de inte gjorde sitt jobb tillräckligt bra och de är också bekanta med sitt ansvar när de begår sig i så många länder, varför De gör också stora ansträngningar för miljön och driver en grön politik.

Visste du för resten att det är samma företag som heter det kända DHL-reläet, som är Europas största träningsrace, har funnits sedan 1981 och hade nästan 200 000 deltagare i 2012-utgåvan?

Och låt oss sluta med något som är relevant. Om du behöver skicka paket med DHL, så är det faktiskt rätt.

Fler nyheter