Fräscha upp ditt hus med att måla

12 juli 2019 jonas olsson
Fräscha upp ditt hus med att måla

Om du känner dig trött på ditt hus och behöver en förändring är det bästa och billigaste sättet att måla. Att måla ett rum, flera rum men även själva huset kan göra mycket för att förvandla ett tråkigt hus. Om du precis har flyttat in är det ett perfekt sätt att göra huset unikt och till ditt. 

Att måla är en konst och det är inte bara att köpa färg och börja måla. Utan det krävs kunskap för att det ska bli rätt redan från början. Det krävs att du gör ordentliga förberedelser för målandet för att färgen ska sitta rätt. 

 

Anlita en professionell målare 

Trots att målning är något som du kan göra själv är det ett stort och tungt jobb. Klart du inte vill bli uttråkad efter några timmar och ge upp. Att anlita en professionell målare innebär att du kan vara säker på att jobbet blir utfört på ett korrekt sätt. Det är dessutom en investering för framtiden att anlita en firma. Om du letar efter en pålitlig målerifirma borde du kontakta http://www.medinsmaleri.se/. Det är en firma som har många års erfarenhet av måleri och att tapetsera. Deras passion är att måla och det är en firma du kan lita på att utför ett bra arbete.

ROT-avdraget gäller 

Om du har planer på att måla om ditt hus gäller ROT-avdraget för arbetet som utförs. Avdraget ger dig rätt att få upp till 30% skattereduktion för bygg- och renoveringsarbete i ditt hus. Det gäller upp till 50 000 kronor om året per person i hushållet. Detta handlar om ett avdrag på arbetskostnaden. Avdraget dras direkt på din räkning och du behöver själv inte skicka in papper till skatteverket. Det är arbetarens uppgift att göra detta. Självklart ger ROT-avdraget dig chansen att utföra lite extra arbete i ditt hus som du kanske inte hade haft råd med innan.

Fler nyheter