Fylligare läppar med fillers i Stockholm

30 april 2022 jonas olsson

editorial

Allt fler och fler väljer att använda sig av fillers i ansiktet. Det är inte helt fel, då man kan få till de drag man vill ska synas mer. Man kan göra det i olika åldrar, men givetvis behöver man vara minst arton år gammal. Ett vanligt behandlingsområde för fillers är just läpparna. Många är inte nöjda med formen eller storleken på sina läppar, och använder man sig av fillers så har man möjlighet att skapa den form som man egentligen hade velat ha. 

Det är viktigt att de som utför sådana behandlingar är utbildad personal som givetvis har certifikat på att de är det. De använder fillers till läppar, näsa, kinder och hela ansiktet. Man kan alltså göra otroligt mycket om man använder sig av fillers. Fillers är även helt ofarliga, då de flesta har något som exempelvis hyaluronsyra i sig. Detta har man redan naturligt i kroppen, men det avtar med åldern och därav förlorar huden sin spänstighet. 

 

fillers stockholm

 

Att tänka på 

Det är kostnadsfritt att boka en konsultation för att få fillers. Då går ni igenom om du kan få behandlingen och vad du vill ha för resultat. Man går vanligen på en konsultation minst 48 timmar innan behandlingen för att det ska vara ett färskt beslut. Vad det kostar beror helt på hur mycket du ska lägga och vart du ska ha dina fillers. Det kan alltså variera, men du får alltid svar på det från kliniken. 

Fillers i Stockholm är väldigt populärt och det finns många bra kliniker som utför detta. En del upplever smärta när man injicerar fillers, medan andra inte känner något alls. Man kan såklart få smärtstillande när man skaffar fillers. Med rätt behandling får du tillbaka den spänstiga huden som du en gång haft eller de ansiktsdrag du så länge har velat framhäva. 

Fler nyheter