Ge din bil lite extra omsorg

18 maj 2020 william eriksson

Många ser sitt fordon som en nödvändighet att köra hem varor i, skjutsa barnen till träningen med eller för pendling mellan hem och jobb. Att köra bil är praktiskt och ger stora friheter att kunna ta sig runt. Fler människor än man kan tro har faktiskt ett namn på sin bil och pratar om den som en familjemedlem. Somliga värnar om den som vore den ett husdjur. Vissa bilar har det bättre än andra, helt enkelt. Om du vet med dig att du borde engagera dig lite mer i din bil är inte hjälpen långt borta; oavsett om du vill byta ut den, köpa ny eller begagnad, eller om din tonåring vill spana på mopedbilar.

 

Märkeskunnig personal

I en del familjer är man trogna sin Volvo, Audi eller Fiat. Oavsett vilket fabrikat du är van vid så får du ett professionellt bemötande på Ford Verkstad i stockholm, både vid personligt besök och på deras hemsida. Boka service eller diskutera vilka erbjudanden som är aktuella, om nya modeller eller leasing. Att hålla sig informerad om de senaste nyheterna är alltid viktigt och det går undan i bilbranschen. En del regleringar och förändringar görs inom EU eller nationellt – de är också viktiga att ha uppdaterade. Hur påverkar miljöfrågor, tillverkning och elbilar din vardag? Kanske har du själv utvecklat nya behov såsom nya förutsättningar för jobbresorna, större familj eller flytt till en ny ort? 

 

 

Bättra på kunskaperna

Precis som relationen till motorcyklar, bilar och husvagnar kan variera, så gör kunskaperna det. Hör du till dem som tycker det är pinsamt att ställa frågor och som blir lätt illamående på bilprovningen, sluta med det! Utmana dig själv, skaffa lite allmänbildning och börja med att ta del av informationen på https://www.vallentunamotor.se/. Tänk på att bilar är väldigt digitala numera, så oljiga skruvar och muttrar har tappat i betydelse. Bli tryggare bakom ratten. 

Fler nyheter