Hitta rätt i datinglivet online

15 augusti 2021 Lily Hansen

Det krävs mycket mod för att gå fram till en vacker människa, ge hen en komplimang och fråga om du får lov att bjuda personen på en kopp kaffe. Bara det är ett steg som många människor helt enkelt inte vågar ta. 

Samtidigt går de också miste om djupa relationer, intimt umgänge och hett sex. Men vad ska man egentligen göra när man inte vågar titta någon i ögonen? När man bara börjar fnissa och stirrar ned på skorna av blyghet måste man titta på andra alternativ. 

Som att dejta på nätet. Det är många som upptäcker fördelarna med att träffa andra vuxna människor online istället. Mycket av den sociala pressen försvinner i och med att du kan kommunicera, och framför allt, ragga på någon via datorskärmen istället. Du kan ta dig tid att fundera på hur du ska svara och hur du ska formulera raggningsrepliker. Allting sker i en lämpligare takt, så när ni väl ses kommer all nervositet vara överspelad. 

 

 

Det finns hopp för alla

Idag föredrar faktiskt många att träffa sin partner på nätet. Man söker sig till hemsidor som adultsex.dating för att hitta både tillfälliga sexkontakter och den livslånga kärleken. Ibland kanske en relation faktiskt börjar som ett så kallat “one night stand”, men ni upptäcker att ni tycker så mycket om varandra att ni fortsätter träffas. Innan ni vet ordet av det är ni gifta, har skaffat barn, hund och Volvo och lever lyckliga i alla era dagar. 

Så, bara för att det är svårt att prata med snygga människor innebär det inte att loppet är kört. Det innebär inte att du aldrig kommer ha ett sexliv. Det innebär bara att du behöver hitta nya metoder och nya plattformar för ditt dejtande. Men du, ett tips om du är en man som läser det här. Inga “dickpics” utan att fråga först.

Fler nyheter