Hotell eller bed and breakfast i Gävle?

15 januari 2022 jonas olsson

editorial

Vill man ha en bra vistelse när man är i Gävle och hälsar på kan det vara frågan om man tycker det är bättre eller sämre med hotell än bed and breakfast. Det är ju inte så stor skillnad egentligen men ett hotell anses nog vara snäppet lyxigare, det är dock inte alltid dyrare. Det finns bed and breakfast i Gävle som skulle kunna slå alla med häpnad. Dels för att de ligger så bra till. Själva placeringen i staden är enastående, då man är mitt i centrum. 

Andra bed and breakfast ligger ofta vid sidan av stan och har en mer herrgårdsliknande miljö. Det går ju inte att bortse från att det är både mysigt och riktigt lyxigt. Vad kan man egentligen förvänta sig? Ett vanligt förekommande koncept är att man driver ett ställe som är ett hotell, men som också kan erbjuda bed and breakfast. Då har man ju täckt upp alla behov hos de gäster som kommer för att besöka staden och få sig en god natts sömn med en härlig frukost dagen därpå.

 

image

 

En god frukost ger en nöjd gäst

Tänk att vakna på morgonen och veta att man bara behöver gå ner och sätta sig vid ett uppdukat bord. Det är bara att välja bland all sorts frukostmat. Det är ett riktigt smörgåsbord av små goda rätter att inta och bli mätt och belåten av. Eftersom de flesta gäster tycker om att äta olika saker till frukost kan det vara lämpligt att försöka variera utbudet så att det tillfredsställer fler än en inriktning på mat. 

Det dukas upp både bröd och pålägg tillsammans med ägg, både kokta och ihopslängda till en omelett. Pannkakor, filmjölk, yoghurt och flingor av olika slag, Kaffe, te och choklad är självklart även det uppdukat och klart. Det finns något för alla helt enkelt. 

Läs fler artiklar på våra andra sajter:

https://bil-bloggar.se/

https://bil-blogg.se/

https://bilnews.se/

https://bilarochcamping.se/

https://bilnewz.se/

https://bilpower.se/

https://bilutflykter.se/

https://dinnyabil.se/

https://dintrafik.se/

https://motorochteknik.se/

https://nyttombilar.se/

https://vimedbil.se/

Fler nyheter