Krokvågar kan enkelt väga sådan som är tungt och otympligt

21 oktober 2021 Cecilia Olsson

editorial

Att ha behov av att väga olika produkter och försändelser är något som kan förekomma inom flera olika branscher. Det kan till exempel finnas ett behov för ett kontorsföretag att väga brev och paket för att säkerställa rätt porto på sina försändelser, precis som det kan finnas behov för ett fraktbolag att hålla koll på vikten på en hel container för att säkerställa att lasten inte blir för tung. När det handlar om stora och tunga saker, som exempelvis en fullastad container, så kan det vara bra att använda sig av en kranvåg (eller krokvåg som de också kallas).

Precis vägning inom olika branscher

För företag inom lager, spedition, produktion, logistik och dylikt kan det vara väldigt viktigt att ha tillgång till en bra kranvåg. Det finns många olika varianter av kranvågar, vilket säkerställer att man kan få just de funktioner man eftersöker. Ett företag som specialiserat sig på just vågar är Vågexperten och där kan man såklart hitta kranvågar för att kunna sköta sin vägning enkelt, bekvämt och problemfritt. De har till exempel krokvågar med så kallad ”hold-funktion” som innebär att resultatet på displayen fryser till dess att man är färdig med avläsningen. 

Vågar med många användbara funktioner

Kranvågarna som man hittar hos Vågexperten är batteridrivna vilket betyder att vågen är väldigt flexibel och kan flyttas utan problem. De har även radiostyrda modeller som man styr med hjälp av en fjärrkontroll och som har en räckvidd på upp till tjugo meter. Vågens funktioner kan då enkelt styras och avläsas på avstånd vilket gör den extra flexibel. Vissa kranvågar är också utrustade med en extra display som sitter på baksidan, något som gör att man kan avläsa resultatet från flera vinklar.

Vågexperten erbjuder helt enkelt sina kunder ett brett utbud av krokvågar. Gemensamt för samtliga krokvågar i sortimentet är att de är av högsta kvalitet, så att man alltid får snabb och precis vägning.

Fler nyheter