Lyft företagets presentation

08 maj 2019 Mikael Barani
Lyft företagets presentation

Idag förlitar sig många företag dels på sociala medier och dels på stillbild. I det senare fallet handlar det ofta om företagets hemsida, som ofta är pyntad med mer eller minde antal foton på verksamheten.
Men vill man verkligen fånga potentiella kunder så är det rörlig bild – film – som gäller. För även om en bild säger tusen ord, så säger rörlig film ännu mer.

Du behöver inte gå längre än till dig själv: Hur ofta tittar du på spelfilmer kontra tittar i exempelvis reportageböcker där fotografier är det bärande mediet? Vi gillar film eftersom det händer grejer hela tiden. Det engagerar och berör oss på ett primitivt plan.
Vänta bara till den dagen då vi själva är med i filmer genom VR-tekniken. Tänk att kunna vara en statist i en film med favoritskådisen? Eller varför inte se filmen ur huvudpersonens perspektiv?

Nåja, riktigt där är vi inte än. Nu fokuserar vi oss på hur företag som Imse Marketing i Göteborg kan bidra till att lyfta ditt eget företags synlighet utåt.
Beroende på vad du är ute efter finns det förenklat fyra kategorier av produktioner som Imse Marketing kan hjälpa dig med genom att besöka: https://imsemarketing.se/.

Reklamfilm: Detta är ett sätt för dig att visa upp ditt företag ur olika synvinklar.

Produktfilm: Rätt filmteknik innefattar saker som val av vinklar och ljussättning. Med dessa i åtanke kan din produkt framställas på bästa vis.

Instruktionsfilm: En bra instruktionsfilm är kort, enkelt och slår en instruktionsbok med hästlängder.

Marknadsföring: En riktigt bra företagsfilm är ett ständigt rullande marknadsföringsverktyg. Oavsett tid på dygnet finns den tillgänglig på Youtube, Facebook, Instagram och på andra sociala medier.

Naturligtvis erbjuder Imse Marketing ännu fler sorters produktioner, till exempel ljudläggning.
Möjligheterna är, som man brukar säga, oändliga och det är oftast bara fantasin (och budgeten) som sätter gränserna för vad som går att göra.

Fler nyheter