Saker att göra i Ullared

13 juli 2019 jonas olsson
Saker att göra i Ullared

Planerar du en resa till Ullared vet du nog att det där finns en stor mängd saker att göra. Förutom det mest uppenbara – att shoppa på Gekås – så kan du ta del av evenemang, skog och natur. För dig som är musikälskare kan du informera dig om vilka musikevent kommer att vara i Ullared. Vill du komma bort från rutinen och storstadsstressen? Ta vara på all vacker skog och natur som omger Ullared. Det finns ett sagolikt naturreservat, Sumpfallen, där du kan slappna av och vara i kontakt med naturen. 

 

Sov över i Ullared

För att verkligen ta vara på Ullared bör man spendera minst två dagar där. Varför? Det finns helt enkelt så mycket roligt att göra att man inte hinner med allt på en enda dag. Förutom nöje och natur kan man passa på att göra praktiska saker som att skaffa sig en ny hårklippning på en av de fina hårsalongerna eller upptäcka fantastiska restauranger med utsökta rätter. Efter sådana spännande dagar är det bra att kunna komma till ett hotellrum och vila ut. Därför behöver du boka rum på ett hotell i Ullared. Du kan boka mysiga rum redan idag!

Ullared, en plats för alla i familjen

Det bästa med Ullared är att byn välkomnar och erbjuder aktivitet för alla personer oberoende ålder och intresse. För barnfamiljer är Ullared en perfekt semesterort med sina äventyrsparker, grillplatser och så klart finns det shopping också! Stora grupper av unga eller blandade åldrar kan också njuta av Ullared. Det finns många aktiviteter som man kan njuta av tillsammans, eller så kan var och en göra det de önskar! För paret som önskar sig en lugn helg kan de tillsammans njuta av vacker natur och romantiska promenader genom skogen. På kvällen kan de njuta av en mysig måltid på en av Ullareds restauranger.

Det finns allting någonting roligt att göra i Ullared!

Fler nyheter