Säsong för konferens i Malmö

09 november 2022 Staffan Ehrlin

editorial

Nu är jag sugen på konferens i Malmö

Äntligen är det möjligt att ses på kurser ock konferenser igen. Det har varit svårt för en person som jag, som verkligen älskar att lämna kontoret och få se något nytt ett par dagar, att hålla mig hemma under de två år som har gått med massa restriktioner. Konferenser i Malmö har blivit allt vanligare, med ett större utbud av lokaler och arrangörer. Det kan vara svårt att avgöra vad som är rätt för mig, men som tur är finns det några riktigt bra arrangörer som kan hjälpa till med det.

Det jag brukar titta på när jag själv arrangerar är först och främst lokalerna. Jag vill se till att den är modern och nyrenoverad, det är så tråkigt att komma till ett ställe som skriker ”renoveringsobjekt”. Funktionalitet är så klart superviktigt, det ska finnas modern teknik tillgänglig. Att det finns tillräckligt med rum för alla deltagare och att tekniken fungerar bra helt enkelt.

Konferens

Vad som finns utanför lokalerna är också viktigt. Är det en konferens som kräver övernattning så vill man så klart ha lite liv och rörelse runt omkring sig och inte sitta ute på landet utan möjlighet att se något annat än fält och djur. Därför är det smart att anlägga sin konferens i Malmö.

Mat och pris

Jag tittar också alltid på maten. Konferensmaten är oftast inte den bästa, så det är viktigt att det finns alternativ till god mat i närheten. Samt så klart att det finns alternativ för de som är allergiker eller har andra matpreferenser Och naturligtvis är det viktigt att kaffet är gott!

En annan viktig faktor är priset. Jag har inget emot att betala lite extra för att få en konferens av god kvalitet, men jag vill naturligtvis få valuta för pengarna. Om det finns personal på plats som jag kan vända mig till är väldigt viktigt för mig.

Fler nyheter