Sätta nytt kakel i Värmland

16 januari 2022 patrick pettersson

editorial

Har ni funderat över att sätta upp nytt kakel där hemma? Kanske i tvättstugan, köket eller badrummet? Kakel är både ett snyggt och praktiskt val när det gäller golv och väggar i våtutrymmen. Det är enkelt att torka av om det blir smutsigt och det är hållbart vilket gör att det kan sitta i många år framöver. 

Om ni letar efter kakel Värmland så finns det mycket att välja bland. Just kakel finns ju i så många olika former och färger, att det ibland kan vara svårt att välja. Färgsättning och utformning är ofta ett högst personligt val. Men om man har svårt att välja färg till exempel så kan man se över hur färgen är i resten av rummet och den inredning man har valt. Kanske kan ett färgglatt mönster av kakel vara något om resten av rummet går i mörk skala?

 

image

 

Anlita ett proffs när det är dags att sätta kakel

Kakel finns tillgängligt i både små såväl som stora plattor. De mindre plattorna är ofta lite krångligare att sätta upp än de stora. Men med bra hjälp går det som en dans. Genom att anlita en duktig plattsättare så är jobbet med kaklingen gjord på ett kick. Har man ingen tidigare erfarenhet av det hela så kan det vara svårt att göra det på egen hand. Då är det bättre att ta in hjälp av ett proffs. 

Med hjälp av nytt kakel i exempelvis badrum eller tvättstuga kan man förvandla rummet till ett helt nytt. Bara med hjälp av kakel kan en sunkig tvättstuga kännas som det lyxigaste rummet i huset. Det är heller ingen jättestor kostnad att sätta kakel, särskilt inte med tanke på hur länge det håller. Med färg på väggarna behöver man ofta måla om efter ett par år. Men inte om man använder sig av kakel. 

Läs fler artiklar på våra andra sajter:

https://djurbloggaren.se/

https://djur-bloggen.se/

https://djurnews.se/

https://alla-djur.se/

https://alltomdjuren.se/

https://dinadjur.se/

https://djurnytt.se/

https://familjedjur.se/

https://glada-djur.se/

https://husdjurs-bloggen.se/

https://husdjursbloggen.se/

https://tipsomdjur.se/

Fler nyheter