Skicka klapparna i tid för att undvika sura miner

02 december 2019 Lily Hansen
Skicka klapparna i tid för att undvika sura miner

Ingen kan ha missat att julen är på gång, och visst är väl alla förberedda och har rutinerna på plats? Man har full koll på när det är dags att ansöka om semesterdagar, baka lussekatter, skicka julklappar till släktingarna som bor för långt bort för att man ska hinna träffa dem … Eller? Känns det som att du fortfarande har evigheter på dig att skicka chokladasken till morbror Bertil? Då är det dags att tänka om!

 

Var ute i god tid

Med ett pålitligt logistikföretag som DHL kan du vara säker på att klapparna når fram. De kan vanligtvis leverera från dörr till dörr på två arbetsdagar inom Sverige. Men under de senaste åren har vi sett att alla leveransföretag kommer att ha fullt upp under veckorna framöver. För att vara säker på att alla klappar når fram innan jul finns det med andra ord ingen tid att förlora! Du vill inte lägga din dyrbara lediga tid under mellandagarna på att försäkra släkten om att julklapparna verkligen är på väg. Men kanske tror du att det är omständligt att kolla upp vilken typ av emballage och porto du ska använda för att skicka dina paket?

 

 

Det är lättare än du tror

Det stämmer att det finns en mängd olika alternativ för den som vill skicka något, oavsett om man är privatperson eller företagskund. Men det betyder inte alls att processen är krånglig – tvärtom! Det enklaste sättet att välja service är genom att använda en tjänst som exempelvis paket.se. Där fyller du helt enkelt i uppgifterna för det paket du vill skicka, och så får du fram information från olika firmor, exempelvis DHL. Det finaste är att du till och med kan gå vidare direkt därifrån till att boka. Och glöm inte att DHL även kan skicka dina paket utomlands!

Fler nyheter